سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از سوی مرکز شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان محقق شد؛

ارائه تسهیلات بلاعوض به دانش‌بنیانی‌ها

مرکز شرکت‌‎ها و موسسات دانش‌بنیان به‌منظور توانمندسازی و ارائه خدمات تجاری‌سازی به شرکت‌های این حوزه، تسهیلات بلاعوض ارائه می‌دهد.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمایت‌های مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در قالب طراحی صنعتی، طراحی و ساخت نمونه نمایشی (دمو) محصولات و حسابداری ارائه می‌شود.

طراحی صنعتی مناسب محصولات دانش‌بنیان یکی از مواردی است که کمکی ویژه‌ برای توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود؛ طراحی صنعتی با تاثیر در کیفیت، عملکرد، ارگونومی، شکل ظاهری، گرافیک و بسته‌بندی محصولات، نقشی مهم در جلب رضایت مصرف‌کنندگان و بازاریابی محصول ایفا می‌کند، بنابراین طراحی صنعتی و بسته‌بندی جایگاهی مهم در بازاریابی و بازار سازی محصولات شرکت‌ها خواهد داشت.

به علاوه یکی از راه‌های معرفی و نمایش عملکرد محصول به سرمایه‌گذاران و مشتریان و همچنین ارائه در نمایشگاه‌ها، طراحی و ساخت یک نمونه نمایشی (دمو) است که ویژگی‌ها و کارکرد‌های اصلی محصول را به نمایش می‌گذارد. دمو، نمونه‌ای از محصول اصلی یا بخشی از آن است که در اختیار مشتری قرار داده می‌شود تا در کمترین زمان، با ظاهر، ویژگی، عملکرد و امکانات محصول اصلی آشنا شده و بر این اساس بتواند ارزیابی دقیق‌تر از محصول داشته باشد.

همچنین حسابداری، تنظیم صورت‌های مالی، تحریر دفاتر قانونی، تنظیم اظهارنامه مالیاتی و تصحیح ساختار‌های مالی نیز از ابزار‌های مهم تقویت زیرساخت‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان است.

ارائه این خدمات به‌صورت بلاعوض (در پایان کار و پس از تایید) و طی شرایطی به شرکت‌های دانش‌بنیان با درآمد کمتر از ۵۰ میلیارد ریال (در آخرین سال مالی در اظهارنامه) تعلق می‌گیرد. (به شرکت‌های دانش بنیان با درآمد بالاتر از ۵۰ میلیارد ریال به صورت آزاد و بدون تسهیلات ارائه می‌گردد).

از جمله شرایط تخصیص این تسهیلات بلاعوض، ۵۰ درصد از هزینه‌های مربوط طراحی و ساخت نسخه نمایشی محصول تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال، ۵۰ درصد از هزینه‌های مربوط طراحی صنعتی محصولات دانش‌بنیان تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال و ۵۰ درصد از هزینه‌های مربوط حسابداری تا سقف ۵۰ میلیون ریال برای سال مالی اول و ۴۰ درصد از هزینه‌های مربوط حسابداری تا سقف ۴۰ میلیون ریال برای سال مالی دوم است.

انتهای پیام/

مدیریت بنگاه و توسعه بازار شرکت‌های دانش ‌بنیان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.