سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

کاهش قندخون با «جوانه شنبلیله» / ناباروری را با مصرف این خوراکی درمان کنید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در کاهش و کنترل قندخون، همچنین درمان ناباروری موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، جوانه شنبلیله حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، فیبر، فسفر، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، پروتئین، کلسیم، سلنیوم، هیدروکسی ایزولوسین و ... است.

برای بررسی خواص جوانه شنبلیله و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص جوانه شنبلیله

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درگفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره مهم‌ترین خواص جوانه شنبلیله گفت: این جوانه تاثیر چشمگیری در کاهش و کنترل قند خون مخصوصا دیابت نوع ۲ دارد؛ همچنین پتاسیم موجود در جوانه شنبلیله موجب کاهش و کنترل فشارخون می‌شود.

وی افزود: جوانه شنبلیله برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید و اثربخش است، زیرا باعث چربی‌سوزی، لاغری و تناسب اندام می‌شود.


بیشتر بخوانید: ترک اعتیاد با «جوانه جو دوسر»/ این جوانه سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند


عظمایی بیان کرد: این جوانه به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول خون، بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی از دیگر خواص این جوانه بی‌نظیر است.

عظمایی بیان کرد: این جوانه مشکلات تنفسی را رفع می‌کند و موجب بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شود.

وی گفت: جوانه شنبلیله به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها، مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: فیبر موجود در این جوانه موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده‌ها می‌شود، همچنین هضم غذا را آسان‌تر کرده و یبوست را رفع می‌کند.


بیشتر بخوانید: غذای محلی که شما را در برابر انواع سرطان بیمه می‌کند


وی اظهار کرد: جوانه شنبلیله از سندروم پیش از قاعدگی پیشگیری می‌کند و تاثیر چشمگیری در درمان ناباروری دارد.

عظمایی گفت: این جوانه دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و باعث تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو می‌شود؛ همچنین از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

منع مصرف جوانه شنبلیله

عظمایی گفت: مصرف این جوانه برای زنان باردار ممنوع است، همچنین افراد مبتلا به افت قندخون نباید در مصرف این جوانه زیاده‌روی کنند.

مواد لازم جوانه شنبلیله

-تخم شنبلیله ۳۰۰ گرم
-آب به مقدار لازم

طرز تهیه جوانه شنبلیله

-برای تهیه این جوانه ابتدا تخم شنبلیله را می‌شوییم و روی آن آب می‌ریزیم.
-پس از ۲۴ ساعت آب آن را عوض می‌کنیم و یک پارچه نخی نمدار روی آن می‌اندازیم.
-حدود ۴-۳ روز بعد جوانه رشد می‌کند و آماده مصرف است.
-این جوانه همراه سالاد یا سوپ میل می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.