سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه‌ نان هندی با پنیر چدار

در این مطلب دستورالعمل تهیه نان هندی با پنیر چدار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان هندی با پنیر چدار، یک نان ساده و خوشمزه است که در کنار انواع سوپ و یا غذا‌های دیگر، سرو می‌شود. طرز تهیه‌ این نان بسیار ساده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد: ۳ پیمانه

مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری

شکر: سه قاشق غذاخوری

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

آب ولرم: یک پیمانه

روغن: یک پیمانه

پنیر چدار رنده شده: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
روغن و آب را به مواد قبلی افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم.
خمیر به دست آمده را به مدت ۱۵ دقیقه کناری قرار می‌دهیم تا حجم آن بیشتر شود.
گلوله‌های کوچکی از خمیر برداشته و داخل آن، پنیر چدار رنده شده قرار می‌دهیم.
کف سینی را آردپاشی کرده و خمیر‌های پر شده با پنیر را داخل آن می‌چینیم.
سینی را به مدت ده دقیقه بیرون از فر و در دمای اتاق قرار می‌دهیم.
پس از گذشت این زمان، سینی را داخل فر با دمای متوسط قرار می‌دهیم. وقتی رنگ نان‌ها طلایی رنگ شد، آماده‌اند.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.