سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکی مربایی خوشمزه

در این مطلب قصد داریم تا دستورالعمل تهیه کوکی مربایی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن کوکی مثل آب خوردن است. اگر شیرینی‌پزی دوست دارید، ولی تا الان دست به چنین کاری نزدید، پیشنهاد می‌کنیم با درست کردن کوکی شروع کنید. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه کوکی مربایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی مربایی

۳ فنجان آرد همه منظوره
۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
۱ فنجان شکر
۱ فنجان کره کاله
۱ عدد تخم مرغ
سه‌چهارم قاشق چای‌خوری عصاره وانیل خالص
نصف قاشق چای‌خوری عصاره بادام

طرز تهیه:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. داخل یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. داخل یک کاسه دیگر شکر و کره را هم با مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و عصاره وانیل و بادام را هم اضافه کنید.

همزن را روی دور کند قرار دهید و مواد را با هم ترکیب کنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در حدی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. (بیش از حد هم نزنید.) خمیر را با دست کمی ورز دهید.

بعد از این که خمیر را با دست ورز دادید، روی میز کارتان مقداری آرد بپاشید و خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نازک روی سطح کارتان پهن کنید.

خمیر را به کمک قالب برش بزنید. نصفی از کوکی‌ها را کنار بگذارید و با یک قالب کوچک‌تر وسط آن‌ها را خالی کنید.

کوکی‌ها را به ترتیب روی سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید. کوکی‌ها را از فر بیرون بیاورید، مقداری مربا روی کوکی‌های کامل بریزید و کوکی‌های از وسط برش خورده را روی آن‌ها قرار دهید.

می‌توانید از مقداری پودر نارگیل هم برای تزیین کوکی‌ها استفاده کنید. کوکی‌ها را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازگیشان را حفظ کنند.

منبع: مجله خواندنی ها

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.