وی افزود: در مراکز فرآوری مواد غذایی نظیر قنادی، فست فودیها، چلوکبابیها، رستورانها ، لبنیاتیها و نانواییها نمونهبرداری انجام و به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو ارسال می شود تا از نظر میکروبی و شیمیایی صلاحیت مصرف آنها بررسی شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط در بازرسی اماکن حساس از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح برای بررسی وضعیت بهداشتی استفاده خواهند کرد.
حیدری مقدم عنوان کرد: طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه جاری تا ۱۷ فروردین سال ۹۸ با حضور ۲۴۰ بازرس بهداشت محیط استان همدان اجرا می شود.
وی اضافه کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ مرکز ثبت شکایات مردمی در وزارت بهداشت، به صورت شبانه روزی نسبت به ثبت هر گونه شکایت بهداشتی از سوی مردم اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/ب