نظری افزود: علاوه بر تعیین کشیک در حوزههای خدمات درمان در بخش بهداشتی اقدامات بازرسان بهداشت محیط برای حفظ و بهبود سلامت جامعه و مسافران در ایمنی آب، مواد غذایی قابل عرضه، رستوران ها، کنترل مواد دخانی، مراقبت و پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیرواگیر صورت میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: ۲۰ هزار و ۱۱۳ مرکز و اماکن عرضه و خدمات عمومی زیر پوشش نظارت بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی است که در ایام تعطیلات نوروزی حداقل یک بار به هرکدام از این مراکز سرکشی میشود و مراکز حساس بیش از یک بار کنترل خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در پایان گفت: این بازرسان باید روغنهای مورد استفاده در مراحل طبخ غذا و شیرینی را نیز کنترل کرده و با خاطیان برخورد کنند. نظارت بر کنترل بهداشت مواد غذایی با اولویت مواد غذایی حساس، ساماندهی فعالیت دستفروشان، جلوگیری از فروش مواد غذایی بالقوه خطرناک و آلوده، جلوگیری از عرضه مواد غذایی فاقد بسته بندی و یا بدون مجوز و تاریخ گذشته، نظارت فعالیت شیرینی پزیهای سنتی و واحدهای طبخ و عرضه غذا از تکالیف بازرسان سلامت نوروزی است.
انتهای پیام/ ک.