سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی بِه خوش عطر و بو

ترشى بِه نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد، چون خود بِه عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی بِه، به دلیل داشتن میوه بِه بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه این ترشی بسیار ساده است و سریع می‌رسد و آن  را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

مواد لازم:

بِه: یک کیلو‌گرم

سرکه ترجیحا سرکه سیب: یک لیتر

نمک: به میزان لازم


بیشتربخوانید: طرز تهیه سالاد تن آووکادو بدون سس مایونز


طرز تهیه:

بِه‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.

روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.

سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم) مخلوط و روى به‌ها بریزید.

درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.

بعد کنار غذا و ترشى‌هاى دیگه نوش جان کنید.

نکته تهیه:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد، چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

دستور تهیه ترشی بِه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.