سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت کیک هویج

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک هویج را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک‌های میوه‌ای به دلیل داشتن طعم خوب و دلپذیر بسیار پرطرفدار هستند. کیک هویج یکی از انواع کیک‌های خوشمزه میوه‌ای می‌باشد که طرز تهیه آن در منزل به راحتی امکان پذیر است.  در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این کیک خوشمزه  آشنا شوید.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه
روغن: ۱/۵ پیمانه
شکر: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
هویج رنده شده: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد

طرز تهیه:

۱. آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم سه بار الک می‌کنیم.

۲. روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا با یکدیگر حل بشوند.

۳. تخم مرغ‌ها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضافه کرده و هر بار دو دقیقه می‌زنیم.

۴. حالا آرد را در چند مرحله اضافه کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

۵. حالا هویج را هم اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و سپس در قالب چرب شده و آردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت پنجاه دقیقه می‌پزیم. نوش جان.

منبع: سرآشپز

انتهای پیام/

طرز تهیه کیک هویچ

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.