وی افزود: بسیاری از محصولات این نمایشگاه تجاریسازی شده است و به صورت داخلی و خارجی به فروش میرسد، این امر نشان دهنده توفیق و موفقیت بزرگ درخلق ثروت از علم و اقتصاد دانشبنیان در دانشگاه آزاد اسلامی است.
رنجبر بیان کرد: واحدهای دیگر هم محصولات خود را نشان دادند و حدود ۲۸ میلیارد تومان (BP) بیزنس پلن خود راآماده کرده بودند و برای شورای اقتصاد دانشبنیان فرستادند، این اقدامات نشان میدهد تحرکات در چند ماه اخیر در این زمینه بسیار سریع شده است و این فنبازار، فن بازاری است که میتوان گفت: نمایش نبود و یک فنبازار واقعی بود و محصولاتی ارائه شد که تجاری شدهاند.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این نمایشگاه در ایام الله دهه فجر توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی را نشان میدهد.
وی اظهار کرد: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از این محصولات حمایتهای مالی و معنوی میکند؛ حمایت معنوی در زمینه پیگیری تعامل با نهادها، اخذ مجوز برای محصولات و فروش محصولات است.
رنجبر افزود: حمایتهای مالی شامل در اختیار قرار دادن فضاهای کارگاهی و ساختمانی در اختیار واحدهای مختلف است، همچنین کمک مالی به واحدها میشود.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: اخیرا مصوبهای در تمام هیئت امنا تصویب شده است و این اختیار را به تمام واحدها دادیم تا سقف ۲ میلیارد تومان بدون اخذ مجوز از سازمان مرکزی بتوانند در واحدهای ویژه حمایت شوند. به همین دلیل دیگر نیازی برای نامهنگاری با سازمان مرکزی و افتادن در دستاندازهای اداری نیست.
وی گفت: در نیمه اول سال ۹۸ فن بازارهای برق و انرژی، داروهای گیاهی و داروسازی و گردشگری را خواهیم داشت و این امر نشان میدهد که دانشگاه آزاد اسلامی در کنار حرکت در مرزهای دانش و تولید علم در زمینه فناوری و نوآوری و خلق ثروت از تولید علم با قدرت پیش میرود.
انتهای پیام/