علیرضا پارساپور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: امروزه اخلاقیات به عنوان صفتی انسانی اهمیتی بالا در حوزه سلامت پیدا کرده است و به همین دلیل کارشناسان ذیربط با وارد کردن مباحث اخلاقی و معنویت در حوزه سلامت و پزشکی سعی در پیشگیری از بیماریهای مختلف و افزایش طول عمر مردم جامعه دارند.
وی ادامه داد: تأثیر معنویت در ارتقای علم پزشکی همراه با رشد علم و فناوری موضوعی ثابت شده است، به همین دلیل سعی در گسترش قلمرو اخلاق در حوزههای مختلف سلامت داریم.
پارساپور اظهار کرد: امروزه بررسی راههای موثر با حمایتهای ارتقای سلامت و پیوند عمیق آن با مسائل معنوی یکی از اقدامات مهم دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان محسوب میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: باید متناسب با رشد علم و فناری، اخلاقیات نیز بیش از گذشته در همه مسائل اثربخش باشد و رشد پیدا کند تا در حوزههای مختلف از جمله ارائه خدمات بهداشتی درمانی دچار بحران نشویم.
وی تأکید کرد: با توجه به شرایط مختلف کشورها دانش پزشکی در معرض آسیبهایی مختلف قرار دارد و ورود اخلاقیات در علم پزشکی سبب ایجاد تأثیراتی شگرف در این حوزه شده است و کمکی بزرگ به ارتقای سلامت بهداشت و درمان خواهد کرد و در مقوله معنویت از بروز شیوع بیماریهای غیرواگیر پیشگیری میکند از این رو امیدوارم با ورود بیش از گذشته مسائل اخلاقی و معنوی در حوزه بهداشت و درمان بتوان برای کمک به بیماران و ارتقای سلامت مردم قدمهایی موثر برداشت.
وی ادامه داد: با تغییر مشکلات و حتی بیماریها در حوزه پیشگیری و درمان تغییرات شگرفی انجام شده است که برای پیشگری و درمان بهتر بیماریها مسائلی مانند اخلاق و معنویت کاملا اثربخش و موثر است.
پارساپور یادآوری کرد: رویکرد اخلاق محور در حوزه سلامت باعث حفظ شان و کرامت انسان و بیمار میشود و بسیاری از اختلالات روحی و روانی جوامع با ورود مسائل اخلاقی برطرف میشود.
انتهای پیام/