وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه آموزش سربازان در اسفند ماه سال گذشته، افزود: در نخستین قدم برای اجرای این تفاهم نامه ۱۴ سرفصل مهارتی حوزه ICT با ویژگی سرعت جذب در بازار توسط صاحبنظران و کارشناسان این حوزه تهیه و تدوین شد.
یزدانیان درباره آموزش مربیان نیروهای مسلح نیز گفت: برای تقویت زیرساختهای آموزشی و استمرار آموزش در نیروهای مسلح معیارهایی برای انتخاب مربیان و آموزش آنها توسط دانشکده پست و مخابرات تعیین شد و بر اساس آن در مهرماه سال جاری حدود ۸۰۰ پایور برای دوره آموزش مربی اعلام آمادگی کردند.
وی افزود: با برگزاری آزمون در ۶ ماده تخصصی و تعیین سطح از بین این تعداد، ۳۰۰ نفر و بعد از انجام مصاحبه حدود ۱۵۰ نفر برای گذراندن دورههای ویژه مربی گری در حوزه ICT انتخاب شدند.
رئیس دانشکده پست و مخابرات با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزش مربی گری در چند هفته گذشته، گفت: علاوه بر این دوره ها، کلاسهای تخصصی در حوزه اینترنت اشیا، امنیت، برنامه نویسی، تجارت الکترونیک و شبکههای رایانهای و موبایل نیز برای متقاضیان مربی گری برگزار شد و هم اکنون ۱۵۰ نفر مربی ماهر با دانش روشهای تدریس در کل کشور برای انجام فرآیند آموزش در نیروهای مسلح وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشکده پست و مخابرات ۲ اقدام دیگر در زمینه اجرای تفاهم نامه وزارت ارتباطات و ستاد کل نیروهای مسلح در دست انجام دارد، افزود: با توجه به پیش بینی گسترده شدن آموزش ICT در نیروهای مسلح و جذابیت و بازار کار مناسبی که در این حوزه وجود دارد، شروع فرآیند مرحله دوم آموزش مربیان نیروهای مسلح آغاز میشود.
یزدانیان با اشاره به اینکه در ۱۱ بهمن ماه سال جاری آزمون تعیین سطح برای انتخاب مربیان برگزار میشود، گفت: در حدود ۸۰۰ نفر متقاضی جدید مربی گری هستند که با طی فرآیندی مانند مرحله نخست، در اواخر اسفندماه سال جاری مربیان آموزش دیده دومین دوره آموزش مربی در حوزه ICT به نیروهای مسلح معرفی میشوند.
رئیس دانشکده پست و مخابرات یکی دیگر از برنامههای در حال اقدام این دانشکده را آموزش مستقیم سربازان عنوان کرد و گفت: یک دوره پایلوت آموزش مستقیم برای هزار نفر از سربازان در سطح کشور در نظر گرفته شده است که تا پایان سال جاری فرآیند آن آغاز میشود.
وی افزود: با تفاهمی که با نیروهای مسلح انجام شده این دوره آموزشی فقط در تهران نیست و در ۴ یا ۵ منطقه جغرافیایی کشور برگزار شده و نتایج آن بررسی میشود.
یزدانیان با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شرکتها و فعالان بخش ICT کمبود نیروهای انسانی متخصص در این حوزه است، تاکید کرد: برگزاری این دورههای آموزشی همین طور که برای سربازان و نیروهای مسلح مفید است، بخش ICT نیز از مزایای این طرح استفاده میکند.
انتهای پیام/