سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه سالاد برنج هندی

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد برنج هندی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد هندی با کشمش و بادام، مناسب برای کسانی که مشتاق غذا‌های گیاهی و مقوی هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این سالاد گیاهی و مقوی آشنا شوید.

مواد لازم:

برنج قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
برگ گشنیز خردشده ۱ پیمانه
برنج سفید ۳/۴ پیمانه
کشمش ۱/۳ پیمانه
مغز بادام ۲/۳ پیمانه
ماست ۲/۳ پیمانه
ترشی لیمو (هندی) ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۲. در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.

۳. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

۴. کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

۵. سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.

۶. این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار، پیش غذا یا شام میل کنید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد برنج هندی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.