وی افزود: برای اینکه بتوانیم صنعت جهانی زیلو را که برندی بهدستآمده است، رونق دهیم باید بعد از برگزاری جشن زیلو با بیشتر کردن فعالیتها و همکاریها از این برند در جهت توسعه و رونق آن استفاده کنیم.
فاطمی با اشاره به اینکه بافت زیلو در استان یزد و خاصه در شهری، چون میبد از جایگاهی والا برخوردار است، گفت: این دست بافته ارزشمند از قدیمیترین محصولات صنایع دستی استان به شمار میرود، به طوری که در میبد قدمت آن به پیش از اسلام میرسد و حتی عقیده بر این است که زیلو از ابداعات آن خطه بوده و گسترش بافت آن به وسیله استادکاران میبدی صورت گرفته است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خاطرنشان کرد: شاخصهایی از قبیل: زنده بودن این هنر، تعداد کارگاهها، تعداد افراد شاغل، تنوع محصولات ومیزان استفاده مردم از این هنر موجب شده تا این شهر به عنوان شهر ملی و اکنون نیز به عنوان شهرجهانی زیلو معرفی شود.
وی با اشاره به زنده بودن هنرصنعت زیلو در شهرستان میبد گفت: در شهرستان میبد ۳۰۰ دار زیلو برپا بوده و زمینه اشتغال بیش از ۵۵۰ نفر را فراهم کرده است.
فاطمی افزود: در حال حاضر زیلو در قالب فرش، مبل، تابلو، سجاده، روکش صندلی و غیره در طرحها ورنگهای مختلف در شهرستان میبد تولید میشود.
وی اظهارداشت: استقبال زیاد مردم و حتی گردشگران خارجی از این هنر، رونق زیادی به بازارهای میبد داده است.
صنعت زیلوبافی از صنایعدستی مهم و اصیل شهرستان میبد است.
انتهای پیام/ی