این مقام قضائی اعلام کرد: در این بازدید سرزده دو واحد صنفی نانوایی و یک رستوران به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمب شدند و به سایر واحدهای صنفی تذکرات لازم و مهلت قانونی جهت رفع نواقص مشاهده شده داده شد.
سالاری ضمن مثبت ارزیابی کردن بازدید امروز تاکید کرد: نظارت ها بر واحدهای صنفی با جدیت بیشتر و به صورت سرزده انجام خواهد شد.
وی افزود : با توجه به اهمیت پایش و کنترل مواد غذایی در سطح عرضه و حفظ و ارتقا بهداشت عمومی جامعه،کارگروهی متشکل از نماینده دستگاه قضائی،مرکز بهداشت، دامپزشکی و پلیس با هدف نظارت هرچه بیشتر بر واحدهای صنفی از ماه گذشته در این شهرستان آغاز به کار کرده است.
سالاری گفت: تلاش بازرسان و اعضای این کارگروه بر موضوع ارتقای هر چه بیشتر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و همچنین وضعیت بهداشت فردی، وسایل و ابزار کار، ساختمان و بهداشت مواد غذایی متمرکز است.
نادر نجفی همچنین در این بازدید ، مدیر شبکه بهداشت فاریاب گفت: با همکاری خوب دستگاه قضایی و نیروی انتظامی تلاش خواهیم کرد وضعیت بهداشتی شهرستان را به سطح مطلوب برسانیم.
انتهای پیام/س