سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اگ ناگ؛ نوشیدنی بی‌نظیر

در این مطلب دستورالعمل تهیه اگ ناگ (معجون شیر و تخم‌مرغ) را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سال‌ها طول کشید تا توانستم بهترین دستور تهیه اگ ناگ ( یا همان معجون تخم مرغ) را به دست بیاورم. ولی حالا هر فردی که به من می‌رسد، می‌پرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا از کجا خریدی. من به خاطر سلامت و بی زیان بودن آن، اگ ناگ درست می‌کنم.

درست کردن اگ ناگ اندکی زحمت داشته، ولی ارزش نتیجه را دارد و بعد از خوردن آن، دیگر هیچوقت این معجون را از بیرون نخواهید خرید. زمان تهیه‌ اگ ناگ، ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن، ۸ دقیقه است. معجون تخم مرغ، پس از ۶ ساعت و ۲۸ دقیقه، آماده‌ سرو خواهد بود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه‌ این اگ ناگ خوشمزه را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه‌ اگ ناگ

شیر: ۴ پیمانه
میخک کامل: ۵ دانه
وانیل تازه: ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱۲ عدد
شکر: ۱و ۱/۲ پیمانه
خامه کم کالری: ۴ پیمانه
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
جوزهندی: ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه‌ اگ ناگ

۱. برای تهیه‌ اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کرده‌‎اید، می‌ریزیم. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت می‌دهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.

۲. حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و شکر را می‎ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغ‌ها ریخته و همان طور که آن را می‌ریزیم، هم می‌زنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعله‌ی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.

۳. مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانه‌های درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.

۴. حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آماده‌ خوردن شود.

منبع: مجله قرمز

انتهای پیام/

دستور تهیه معجون شیر و تخم‌مرغ

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.