وی با توجه به اینکه در حوزه خصوصی بهداشت و درمان انقلاب عظیمی رخ داده است، افزود: در حال حاضر در استان یزد ۶ بیمارستان خصوصی وجود دارد که نسبت به سالهای قبل از انقلاب تعداد بیمارستانهای خصوصی افزایش یافته است.
لطفی بیان کرد: تعداد تختهای بیمارستانهای بخش خصوصی از ۶۰ تخت قبل از انقلاب به ۷۷۸ و همچنین تختهای ویژه که شامل CCU، ICU و NICU است، به ۸۳ و تختهای دیالیز به ۴۳ رسیده است.
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با توجه به سالهای قبل از انقلاب، بیان کرد: تعداد آمبولانسها از ۴ به ۷۶ افزایش یافته است.
وی گفت: تعداد آزمایشگاهها از ۲ به ۲۰ رسیده است و همچنین تعداد درمانگاهها از ۲ به ۷۵ که از این تعداد ۳۱ درمانگاه دندان پزشکی است.
لطفی با توجه به اینکه سالهای قبل از انقلاب ۱۷۸ پزشک عمومی داشتیم، افزود: در حال حاضر در استان یزد ۱۳۱۰ پزشک عمومی داریم و ۷۰۱ پزشک متخصص خدمات رسانی می کنند.
وی گفت: خیرین یزدی ۴۰۰ میلیارد ریال در زمینههای اهدای زمین، تجهیزات و احداث در حوزهی بهداشت و درمان با دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی همکاری داشتند.
لطفی در پایان ضمن تاکید بر لزوم اجتماعی شدن سلامت، گفت: در اجتماعی شدن سلامت، مشارکت مردم، افزایش سواد سلامت، توجه به آسیبهای اجتماعی و همکاریهای بین بخشی در نظام سلامت بسیار مهم است.
حدود ۶۰ درصد بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی و مطبهای این استان را هموطنان سایر استانهای کشور تشکیل میدهند که این موضوع نشان از اعتماد آنان و اعتبار استان یزد در عرصه پزشکی است.
تعداد بیمارستانهای خصوصی و دولتی استان ۲۰ باب اعلام شده که ۱۳ مورد آن دولتی هستند.
انتهای پیام/ی