وی افزود: در شرایط خشکسالی کنونی انتظار میرود دولت نسبت به پلمپ چاههای غیر مجاز برداشت آب اقدام کند و دستگاههای نظارتی هم در این خصوص همکاری کنند.
علیپور در ادامه با اشاره به مشکل خشکی دشت و مَرغزار جنوبی شهرکرد و تبدیل آن به کانون گرد و غبار تأکید کرد: برای کاهش، کنترل و مقابله با گرد و غبار و مشکلات بعدی، باید احیا و تغذیه این دشت از طریق هدایت و مهار روانابها پیگیری شود.
نورالله غلامیان شهردار شهرکرد هم گفت: مدیریت مباحث مربوط به منابع آب در نقاط مختلف کشور، چهارمحال و بختیاری و شهرکرد نیاز به وحدت رویه و توجه به اقدامات کارشناسی دارد.
دشت شهرکرد یکی از ۱۱ دشت چهارمحال و بختیاری با حدود ۹۱۶ هکتار مساحت، در جنوب شهر شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری واقع شده، که شامل ۷۰۶ هکتار مَرغ فرودگاه، ۱۱۰ هکتار مَرغ سمت راست جاده فارسان و روبروی فرودگاه، و یکصد هکتار مَرغ طاقانک و شهر کیان میباشد.
این دشت که دارای کاربریهای مختلف و از جمله کشاورزی و مرتعی مناسب برای دامداران و همچنین عامل طراوت بخشی به هوای منطقه بود، اکنون و در پی خشکسالیهای اخیر، تغییر اقلیم و بهره برداریهای غیر اصولی و بی رویه، به یکی از دشتهای ممنوعه تبدیل شده و ظرفیت کشاورزی و مرتعی آن رو به نابودی کامل است.
انتهای پیام/ش