سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش مصرف چربی، قند و نمک در محصولات تولیدی غذا عامل کاهش بیماری های غیرواگیر

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، کاهش میزان چربی، قند و نمک در محصولات تولیدی غذا و دارو را عامل کاهش بیماری‌های غیرواگیر در خوزستان دانست.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حسین برزگر، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در نشست خبری کارگروه بهداشت، درمان و سلامت که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه آزمایشگاه، قلب معاونت غذا و دارو است، گفت: آزمایشگاه سلامت محصولات را تأیید می‌کند.

وی بیان کرد: تعداد آزمایشگاه‌های کنترل سلامت از یک آزمایشگاه در سال ۵۷ به ۱۶ در سال گذشته و تعداد داروخانه‌ها از ۹۳ در سال ۵۷ به ۶۳۴ در سال گذشته رسیده است.

برزگر اذعان داشت: تعداد مدیریت‌های تخصصی حوزه غذا و دارو از ۲ در سال ۵۷ به ۵ در سال گذشته و تعداد شرکت‌های توزیع کننده دارو از ۶ در سال ۵۷ به ۴۳ در سال گذشته رسیده است.

این مقام مسئول افزود: تعداد نمونه کالای سلامت نمونه برداری شده از سطح عرضه از صفر در سال ۵۷ به ۳ هزار و ۷۸۰ در سال گذشته و همچنین میزان درج نشانگر رنگی سلامت از صفر در سال ۵۷ به ۱۰۰ درصد در سال گذشته افزایش یافته است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تأکید بر اینکه حفاظت از سلامت مردم خط قرمز این معاونت است، تصریح کرد: در زمینه غذا شماره تلفن ۳۲۲۳۲۳۵۳، در زمینه دارو ۳۲۲۳۲۳۴۶ الی ۵۲ و همچنین ۱۴۹۰ برای دریافت شکایات و یا اطلاعات این حوزه‌ها درنظر گرفته شده است.

حسین برزگر اظهار داشت: با کاهش میزان چربی، قند و نمک در محصولات تولیدی غذا و دارو نسبت به کاهش بیماری‌های غیرواگیر اقدام و موفقیت‌های خوبی نیز به دست آمده است.

وی بیان کرد: طی چند سال اخیر ۴۶ هزار نفر مراجعه کننده به این معاونت داشتیم که ۱۵ میلیارد تومان مساعدت مالی برای بیماری‌های صعب العلاج به آن‌ها اهدا شد؛ بیش از ۸ هزار مراجعه کننده متعلق به سال جاری بود که بیش از ۳ میلیارد تومان کمک مالی برای آن‌ها انجام شد.

برزگر بیان داشت: سالم سازی فرآورده‌های کالای سلامت، افزایش مراکز تولید کننده کالای سلامت در استان، تأسیس اولین مرکز تهیه نمونه‌های کنترلی برای پایش اعتبار آزمون‌های مواد غذایی و دارویی و همچنین راه اندازی بخش اندازه گیری باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصولات کشاورزی از جمله اقدامات این معاونت هستند.

سهولت دسترسی بیماران به دارو‌های خاص در نزدیک‌ترین داروخانه‌های محل سکونت، صدور مجوز برای احداث پنج کارخانه داروسازی در استان و همچنین تشکیل کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده‌های سلامت محور استان نیز از دیگر اقدامات انجام شده در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بود که مورد اشاره برزگر قرار گرفت.

انتهای پیام/گ

کاهش بیماری‌های غیرواگیر در خوزستان

برچسب ها: غذا و دارو ، سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.