مدیرکل امور بین‌الملل معاونت اجتماعی وزارت بهداشت گفت: کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی و محصولات کشاورزی است.

کاهش بیماری‌های غیر واگیر نیازمند توجه به سلامت غذایی استبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر غلامرضا حیدری در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر افزود: یکی برنامه‌های معاونت اجتماعی وزارت بهداشت پایش محصولات کشاورزی است که از سموم استفاده می‌شود.

وی گسترش بیماری‌های غیر واگیر را یکی از مشکلات جامعه عنوان کرد و ادامه داد: این بیماری‌ها به عنوان یک نگرانی مهم در کشور مطرح هستند که باید با توسعه اقدامات پیشگیرانه با آن مقابله کرد.

حیدری تصریح کرد: بحث سرطان‌ها را باید جدی بگیریم و با مراقبت مناسب مانع از گسترش این بیماری‌ها شویم.

دکتر سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها شامل هشت محصول مهم کشاورزی یعنی گوجه‌فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای، خیار بوته‌ای و گلخانه‌ای، سیب درختی، پرتقال، سیب‌زمینی و پیاز می‌شود که پایش گوجه‌فرنگی بر عهده استان بوشهر قرار گرفته است.

انتهای پیام/ک

پایش سلامت گوجه‌فرنگی در بوشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.