سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر سوفله شکلاتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه دسر سوفله شکلاتی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوفله شکلاتی یکی از دسر‌های خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توانید برای کسانی که دوست‌شان دارید درست کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این دسر آشنا شوید.

مواد مورد نیاز:

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) کره
۱۷۰ گرم شکلات تلخ
۲ قاشق غذاخوری قهوه دم شده
۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
۵ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چای خوری نمک
۷ قاشق غذاخوری شکر به اضافه مقدار اضافی برای قالب رمکین

طرز تهیه:

شکلات را خرد کرده و داخل ظرف بزرگی بریزید. سپس ۱ قاشق غذاخوری کره و ۲ قاشق غذاخوری قهوه دم شده را به آن اضافه کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش ته بیران


به علت این که قرار است مقداری شکر دوباره به سوفله اضافه کنید باید از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید.

داخل قابلمه کوچکی به اندازه ۲٫۵ سانتیمتر آب بریزید و اجازه دهید بجوشد. سپس ظرف شیشه‌ای را روی آن قرار دهید به طوری که ته ظرف شیشه‌ای به آب داخل قابلمه برخورد نکند. شکلات را هم بزنید تا آب شده و با مواد دیگر کاملا ترکیب شود.

می‌توانید شکلات را داخل مایکروفر با حرارت پایین هم آب کنید. به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه به شکلات‌ها حرارت بدهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.

عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. سپس شکلات را از روی حرارت بردارید و زرده‌های تخم مرغ را اضافه کنید. بعد از این که مواد کاملا با هم ترکیب شدند دوباره ظرف را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا گرم بماند.

داخل ظرف جداگانه‌ای ۵ عدد سفیده تخم مرغ و نمک را با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا مواد سفید و پف کند.

بعد از این که سفیده تخم مرغ کاملا پف کرد ۷ قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

با استفاده از یک قاشق چوبی یک سوم سفیده تخم مرغ پف کرده را داخل مواد شکلاتی بریزید و هم بزنید تا زمانی که رنگ مواد شکلاتی روشن شود.

با این کار کمی هوا وارد مواد می‌شود و بقیه سفیده‌های تخم مرغ را راحت‌تر می‌توان به آن اضافه کرد.

سپس باقیمانده سفیده‌های تخم مرغ را اضافه کرده و فولد کنید. اگر مواد را زیاد هم بزنید هنگام پخت پف نمی‌کند. پس فقط تا اندازه‌ای هم بزنید که سفیده‌ها از مواد شکلاتی جدا نماند.

فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. البته قرار نیست سوفله‌ها را در این درجه حرارت بپزیم.

داخل قالب‌ها را با کره چرب کنید. سپس ۱ یا ۲ قاشق چای خوری شکر را داخل قالب بریزید و بچرخانید تا کاملا داخل قالب از شکر پوشانده شود و باقیمانده شکر را بیرون بریزید.

مواد را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را زیاد پر نکنید تا جا برای پف کردن هنگام پخت داشته باشد.

لبه‌های قالب را تمیز کنید، زیرا ممکن است باعث شود سوفله‌ها یکدست پخته نشوند.

دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم کنید و قالب‌ها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۴ دقیقه قالب‌ها داخل فر بمانند.

به محض این که سوفله‌ها از فر بیرون بیاید پف آن‌ها می‌خوابد پس بهتر است بلافاصله آن را میل کنید.

می‌توانید روی سوفله‌ها را با پودر شکر و شکلات تزئین کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.