وی افزود: متمم ارجاع تدوین و به دانشگاهها ابلاغ شده است همچنین نظام ارجاع را در ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی مستقر کردهایم.
معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: در همه دنیا خدمات بر اساس نظام ارجاع داده میشود و هیچ جای دنیا نیست که هر کسی بخواهد در هر زمانی هر خدمتی بگیرد.
جان بابایی با بیان اینکه سامانه الکترونیکی نوبت دهی ایجاد شده است گفت: به تدریج ارجاع الکترونیک در کشور استقرار خواهد یافت و تاکنون ۶۰۰ محصول دانشی در حوزه درمان را تدوین و ابلاغ کردهایم.
وی افزود: در استان اصفهان ارسال الکترونیکی پرونده ها با موفقیت انجام شده است و بدین ترتیب برنامه داریم تا سال آینده پروندهها الکترونیکی به بیمهها ارسال شود و بیمه ها الکترونیکی پروندهها را بررسی و کسولات بر اساس افراد اعلام کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: شاید لازم نباشد بیمهها را تجمیع کنید اما اگر بیمه ها بتواند از یک سامانه کمک بگیرند و تبادل اطلاعات داشته باشند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
جان بابایی اظهار کرد: پرونده الکترونیکی در گام نخست برای بیماران سرطانی در حوزه درمان ایجاد شده است و برنامه داریم تا سال آینده از امضای الکترونیک استفاده کنیم نظام پزشکی به زیرساختهای لازم برای استفاده از امضای الکترونیکی را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه ارسال الکترونیکی پروندهها و نسخهنویسی الکترونیکی در دو استان به صورت پایلوت اجرایی شدهاند، گفت: ارسال الکترونیکی پرونده ها در دانشگاه اصفهان و نسخه نویسی الکترونیکی را در دانشگاه علوم پزشکی کرمان به صورت پایلوت اجرا کردهایم تأمین اجتماعی مدتها است نسخه نویسی الکترونیکی را در مراکز درمانی خود اجرایی کرده است و ما امیدواریم سال آینده بتوانیم از نخسه الکترونیکی استفاده کنیم.
معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: سامانه ذخیره و ثبت اطلاعات در مراکز پاراکلینیکی را به دانشگاه علوم پزشکی البرز سپردهایم و این اطلاعات بر اساس استانداردهای جهانی ثبت و ذخیره میشود.
انتهای پیام /