به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،قاسم میری علی آباد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان اظهار داشت: ۷۰ درصد از گردشگران سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را اتباع کشور افغانستان تشکیل داده اند.
وی با بیان اینکه گردشگر سلامت تعریف خاصی دارد، گفت: گردشگران سلامت افرادی هستند که کشور خود را به قصد دریافت خدمات درمانی ترک و هزینه خدمات را پرداخت میکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان افزود: تعداد زیادی از اتباع خارجی که بیش از یک سال در کشور ما سکونت دارند و یا در جریان قاچاق انسان دچار سانحه شده اند نیز خدمات درمانی را در بیمارستانها تابعه این دانشگاه دریافت کردند که این افراد در تعریف گردشگر سلامت نمیگنجند.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان از ظرفیتهای توسعه گردشگری در منطقه جنوب شرق کشور برخوردار است.
میری علی آباد افزود: برای نهادینه ساختن صنعت گردشگری سلامت برنامههای مدونی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شده که در این راستا مجوز پذیرش بیمار غیر ایرانی در بیمارستان چشم پزشکی الزهراء (س) زاهدان اخذ شده است.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری سلامت راهبردهای علمی و مشخصی دارد که باید از مرحله ایده به مرحله اجرا برسد بیان کرد: چشم پزشکی، انکولوژی و رادیوتراپی، درمان ناباروری، جراحی پلاستیک و ترمیمی، گوش و حلق و بینی، تشخیص قبل از تولد تالاسمی، تحقیق و درمان بیماریهای عفونی و گرمسیری از مهمترین محورهای توسعه گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به مشکلات اقامتی که بیماران خارجی مراجعه کننده به مرکز چشم پزشکی الزهراء (س) با آن مواجه هستند از حضور بخش خصوصی در راه اندازی هتل و اقامتگاه ویژه بیماران خارجی استقبال میکنیم.
انتهای پیام/پ