بیشتر بخوانید:طرز تهیه سالاد روسی
مواد لازم
کلم سفید خلالی: (برشهای نازک زده شده) نصف کلم متوسط
هویج رنده شده: درشت دو عدد
گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
کشمش: ۲۰۰ گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی)
ذرت بخارپز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان و نصفی
سس مایونز: سه تا چهار قاشق غذاخوری
ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه: به میزات لازم
روغن زیتون بی بو: یک تا دو قاشق غذاخوری
من از آب لبو داخلش استفاده کردم میتونید کلا حذفش کنید و یا به جاش از نصف پیمانه آبلیموی تازه استفاده کنید.
۱. برگ کلمها را خلالی ریز برش بدید و هویج را رنده کنید.
۲. کشمش پلویی ریز را داخل آبکش بریزید و چند بار خوب بشویید.
۳. ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک بشود.
۴. گردوها را هم با دست به تیکههای درشت خرد کنید.
۵. داخل یک ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.
۶. خوب باچنگال هم بزنید تا مقداری سس رقیق بشود.
۷. بعد همهی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۸. داخلی ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید بریزید و با گردو و کشمش و ذرت آن را تزئین کنید.
نکات
اگه محدودیت خوردن سس مایونز دارید کلا حذفش کنید و فقط از ماست چکیده استفاده کنید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/