وی با اشاره به اینکه تعریف استاندارد بودن سیستم گرمایشی در مدارس اینگونه است که منبع تولید انرژی گرما در خارج از کلاس باشد، افزود: پس از ابلاغ طرح شناسایی کلاسهای فاقد سیستم گرمایشی استاندارد انجام شد که در مجموع ۱۵ هزار کلاس درس شناسایی شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با بیان اینکه بعضی از این سیستمها خطرآفرین بودند و در اولویت قرار گرفتند، بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح حدود ۶ هزار و ۴۰۰ کلاس درس تاکنون استانداردسازی شده و تحویل آموزش و پرورش شده است.
وی با اشاره به اینکه در سطح استان تعداد زیادی از کلاسها بخاری نفتی و گازی دارند و تعدادی هم فاقد سیستم گرمایشی هستند که بیشتر در جنوب استان کرمان واقع شدهاند، تصریح کرد: مدارس ما در جنوب استان کرمان نیاز به سیستم سرمایشی مناسب هم دارند.
رجایینژاد با بیان اینکه ۵۴۸ کلاس درس در دست اجرا برای استانداردسازی در استان است که تا یکماه آینده تحویل آموزش و پرورش میشوند، بیان کرد: ۲ هزار و ۹۴۳ کلاس درس در استان کرمان با بخاری گازی و هزار و ۹۵۸ کلاس با بخاری نفتی گرم میشوند.
وی با اشاره به اینکه در شهرکهای مسکن مهر ۹ پروژه مدرسه در سطح استان در حال ساخت است و مابقی آنها نیز در دستور کار است، افزود: بنیاد برکت ساخت ۳۵ مدرسه در استان کرمان را انجام داده که بخشی از آنها ساخته شده و مابقی در حال ساخت است.
رجایینژاد با عنوان اینکه ۵ مدرسه در راور در حال ساخت است که ساخت آنها بعد از زلزله سال گذشته آغاز شده است، بیان کرد: بنیاد علوی هم در جنوب استان کرمان با نوسازی مدارس مشارکت دارد و ۱۲۸ کلاس درس در جنوب با مشارکت آنها ساخته میشود.
وی با بیان اینکه سپاه در ساخت مدرسه همکاری خوبی با ما داشته است و در عنبرآباد، فهرج و ریگان با مشارکت سپاه پاسداران و بسیج سازندگی اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی هستند که حدود ۱۷ درصد از این تعداد حتما باید تخریب و بازسازی شوند.
انتهای پیام/ح