سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در جهرم

مسئول امور دام جهاد کشاورزی جهرم از تولید سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شکرالهی مسئول امور دام جهاد کشاورزی شهرستان جهرم با اشاره به تولید سالانه نزدیک به ۶۴ هزار تن گوشت قرمز در استان فارس و عرضه به بازار مصرف، اظهار کرد: عشایر و دامداران جهرم با ۴۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

وی اضافه کرد: گوشت تولیدی علاوه بر مصرف در شهرستان به صورت هفتگی، به استان هرمزگان ارسال می‌شود.

شکرالهی با اشاره به اینکه بیش از ۳ هزار واحد دامداری فعال در شهرستان جهرم وجود دارد، تصریح کرد: پس از کشتار دام‌ها در کشتارگاه و نظارت دامپزشکان جهرمی، روزانه افزون بر ۴ تن گوشت دام سبک و سنگین در ۹۰ مرکز عرضه و فروش در دسترس مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/چ

تولید گوشت قرمز در جهرم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.