وی ادامه داد: ارائه طرح توجیهی و سرمایه گذاری در بخش معدن توسط معدن کاران برای تخصیص تسهیلات لازم و حمایتی از آنها ضروری است.
دهقانی اضافه کرد: باتوجه به ظرفیت بالای سرمایه گذاری در معادن مراغه، از سرمایه گذاران بخشهای خصوصی و دولتی و نیز فعالان در این بخش حمایتهای لازم انجام میشود.
فرماندار مراغه نیز در این نشست با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش معدن گفت: براساس رویکردهای دولت تدبیر و امید برای رونق این بخش، دستگاهها و نهادهای دولتی نیز میتوانند در کنار بخش خصوصی در معادن سرمایه گذاری و فعالیت کنند.
حمید شکری افزود: مطالعه، اکتشاف، استخراج و فرآوری محصولات معدنی و معادن از جمله زمینههایی است که میتوان در آنها سرمایه گذاری متنوع و پربازدهی را شاهد بود.
وی با اشاره به راه اندازی خانه معدن در شهرستان مراغه ادامه داد: در راستای ایجاد انسجام بین واحدهای فعال تولیدی فعال بخش معادن، این تشکل ایجاد میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به وجود مزیتهای سرمایه گذاری، تاکنون یک شرکت فعال بخش خصوصی آمادگی مشارکت و حضور در بخش معدن این شهرستان را اعلام کرده است.
ایوب خیراللهی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت مراغه نیز در این نشست گفت: حمایت از فعالیت صنایع و واحدهای تولیدی فعال در بخش معدن از سیاستهای دولت بوده و در این راستا اقدامات لازم انجام خواهد شد.
هم اکنون از مجموع ۴۴ معدن موجود در شهرستان مراغه، ۲۷ معدن مشغول فعالیتهای استخراج و تولید هستند.
شهرستان مراغه با ۶۷ میلیون تن ذخیره مواد معدنی، رتبه دوم استان آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داده است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۳ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
انتهای پیام/ز