به گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛محمودی زاوه رییس شبکه دامپزشکی قاینات گفت:در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان بر استحصال بیش از نیم تن گوشت گوسفندی که جهت امر خداپسندانه نذری انتقال داده شده بود نظارت نمودند.
وی افزود:در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی طی دو مرحله در سال جاری کارشناسان نظارت بهداشتی مستقر در کشتارگاه دام قاین بر کشتار 20 رأس گوسفند زنده نذری نظارت داشته اند که منجر به استحصال نیم تن گوشت بهداشتی و قابل مصرف شده است.
محمودی زاوه گفت:با توجه به اهمیت سلامت جامعه و تضمین گوشت قرمز سالم ، با کیفیت و بهداشتی به صورت روزانه از تمامی مراحل کشتار ، حمل و نقل ، نگهداری و عرضه گوشت قرمز استحصالی دامهای سبک و سنگین کشتار شده در کشتارگاه دام شهرستان بازدید و نظارت صورت می گیرد.
رییس شبکه دامپزشکی قاینات افزود:در تمامی مراحل تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه گوشت قرمز به عنوان پرمصرف ترین پروتئین سبدغذایی شهروندان ،نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در حال انجام است.
انتهای پیام/غ