نشنال اینترست با استناد به مطالعهای که «مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه» (CSBA) در واشنگتن انجام داده است، اعلام کرد اگر نیروی دریایی آمریکا ناوگان هوایی خود را نوسازی نکند، ممکن است رقابتی بودن خود را از دست بدهد و در صورت جنگ احتمالی با چین یا روسیه شکست بخورد.
براساس این مطالعه، «در صورتیکه نیروی دریایی آمریکا نتواند ناوگان هوایی خود را تغییر دهد، مقامات آن باید این مسئله را در نظر بگیرند که آیا باید به سرمایه گذاری در این بخش ادامه داد یا منابع ناوگان هوایی را به واحدهای مهمتری هدایت کنند.»
بنابر اعلام مرکز ارزیابی راهبردی و بودجه، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال 1991، نیروی دریایی آمریکا با نبود رقیب مواجه شد و شروع کرد به کاهش توان جنگی خود. به این ترتیب، ناوگان هوایی دیگر از جنگنده های نسل چهارم اف-14 تام کت (F-14 Tomcat) و هواپیمای اس-تری.بی وایکینگ (S-3B Viking) که جایگزین جنگندههای بمب افکن هورنت و سوپرهورنت شرکت مکدانل داگلاس شدند، استفاده نکرد.
این نشریه افزود ناوگان هوایی نیروی دریایی آمریکا در عملیات نظامی لازم برای شکست نیروهای مسلح قدرتهای بزرگ، «شعاع عمل، استقامت پرواز، توان بقا و تخصص لازم» را ندارد.
انتهای پیام/