️
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال، ۹۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است و طیور کشتار شده در کشتارگاههای استان شامل ۴۸ میلیون قطعه است.
وی افزود: همه ۱۵
کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده است و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
مدیر کل
دامپزشکی استان گفت:شهروندان میتوانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام//م. م
تولید 95 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی