اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید 24 هزارتن گوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

تولید بیش از 24 هزارتن گوشت مرغ درکشتارگاه‌های طیور خراسان رضویبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت : کشتارگاه‌های طیور در 2 ماهه اول امسال باحضور کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحد‌های تولیدی از ورود 118 تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

وی طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده بیش از 12 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

شریعتی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را با شماره تلفن‌های 37250025 و 72500353 (شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512 (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.

انتهای پیام// ف. ح
 


از ابتدای سال جاری؛
تولید 24 هزارتن گوشت مرغ در خراسان رضوی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.