به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ احمد شریعتی مدیر کل
دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در ۸ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی از ورود ۴۰۸ تن گوشت
غیر قابل مصرف طیور به چرخه مصرف انسانی جلوگیری و آنها را معدوم کردند.
وی طیور کشتار شده در
کشتارگاههای استان را طی مدت یادشده، بیش از ۵۱ میلیون قطعه دانست و افزود: ۱۵ کشتارگاه طیور استان صنعتی است و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.
وی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی
بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و شماره پروانه بهداشتی بهره برداری دامپزشکی درج شده باشد.
شهروندان میتوانند در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.
انتهای پیام// ف. ح.
نظارت بهداشتی بر تولید گوشت مرغ در گشتارگاههای خراسان رضوی