سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پس از ثبت انگور ملایر:

گردوی تویسرکان در راه ثبت جهانی

پس از جهانی شدن انگور ملایر، حالا تویسرکانی‌ها قدم در راه ثبت جهانی گردو برداشته اند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، تویسرکان سالانه نزدیک به ۱۷ هزار تن مغز گردو تولید می کند که از پنج هزار و ۵۰۰هکتار باغ‌ گردو بدست می‌آید.

گردوی تویسرکان انواع و کیفیت بسیار خوبی دارد و بزرگترین مرکز ذخیره ژنتیکی گردوی جهان نیز نام گرفته است گه این خود یکی از امتیاز‌های بسیار خوب برای ثبت جهانی این محصول است.

حالا ثبت جهانی این محصول تویسرکان که کیفیتش پیشتر معرفش بوده، نیازمند حرکت و همت مسئولان این شهرستان است.

انتهای پیام/د.ا

ثبت جهانی گردوی تویسرکان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.