به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ زرشک رو به شما آموزش بدیم. این زرشک دارای فواید بسیار زیادی است که از جمله میتوان به تنظیم اعمال دستگاه گوارش و درمان زردی و یرقان و از بین بردن سوء هاضمه اشاره کرد. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید :دستور پخت قلیه سیب و به
مواد لازم :
سينه مرغ: 300 گرم
جعفري خردشده: 150 گرم
قارچ خردشده: 100 گرم
رب گوجهفرنگي: دو قاشق سوپخوري
آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
آبليمو: سه قاشق سوپخوري
زرشك: 200 گرم
پياز: يك عدد
هويج: 100 گرم
سيبزميني: 80 گرم
روغن مايع: نصف پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک
طرز تهيه سوپ زرشک :
1. پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم.
2. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم.
3. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم.
4. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم.
5. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين می كنيم .
منبع: بیتوته
انتهای پیام/