وی با بیان اینکه پرورش این گیاه در کشور بومیسازی شده است، خاطر نشان کرد: زیستگاه این قارچ در کشور فرانسه است، ولی در حال حاضر کشورهایی، چون هلند، انگلستان، مالزی و چین و ژاپن مطالعات وسیعی را در زمینه تولید و پرورش آن اجرایی کردهاند.
میرزاخان خمسه با اشاره به خواص این قارچ، اظهار کرد: مطالعات انجام شده بر روی این گیاه نشان داد که "گانودرما لوسیدم" مصونیت بدن را بالا برده و موجب عدم تکثیر سلولهای سرطانی میشود.
به گفته وی، این گیاه آنزیمهای کبدی را متعادل و کبد را سمزادیی میکند، ضمن آنکه برای درمان بیمارهای قلبی و عروقی موثر است.
وی با بیان اینکه این قارچ قادر به تنظیم کلسترول و فشار خون است، یادآور شد: قارچ گانودرما لوسیدم، کبد را وادار به کنترل آنزیمهای خود میکند که در نتیجه آن کلسترول را کاهش میدهد.
این محقق یادآور شد: این گیاه دارای بیش از ۱۵۰ نوع آنتیاکسیدان است که "پلیساکارید"، "پلی ساکارید پپتید کمپلکس" و اجزای فنولیک از جمله آنتی اکسیدانهای موجود در این قارچ است.
مجری طرح، خاصیت کلاژن سازی را از دیگر خواص این گیاه دارویی دانست که برای پوست و مو مفید است.
وی با اشاره به خاصیت آنتی باکتریایی این گیاه یادآور شد: این قارچ اثرات مستقیم بر باکتریهایی، چون آسپرژیلوس (Aspergillus)، باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus)، قارچ کاندیدا آلبیکانس (Candida_albicans) و باکتری اشریشیا کولای (Escherichia coli) دارد.
میرزاخان خمسه با بیان اینکه در مطالعات ما این قارچ فرآوری شد و به صورت پودر خشک تولید شد، گفت: این پودر به صورت روزانه قابل مصرف است، ولی دوز مصرفی آن مهم است؛ چراکه این گیاه دارای دوز آنتی اکسیدانی بالایی است و زمانی که دوز بالایی مصرف شود، مغز دستور ترشح چندین هورمورن را میدهد.
مجری طرح با بیان اینکه مصرف این پودر از روزی یک گرم آغاز میشود و بعد از ۲ تا ۳ ماه میزان مصرف آن به ۵.۵ گرم در روز میرسد، اظهار کرد: این پودر در آب، همراه غذا و یا همراه نوشیدنی مصرف میشود، علاوه بر آن میتوان عصاره آن را مصرف کرد. این پودر ۳ تا ۴ ساعت در آب جوشانده میشود و عصاره باقی مانده آن ۴۰ تا ۴۵ روز قابل نگهداری در یخچال است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/