سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشنایی با طرز تهیه ترشه تره خورشت محلی گیلان

ترشه تره این خورش خوشمزه از غذاهای گیلان است و برای افرادی که می خواهند غذاهای بدون گوشت مصرف کنند، انتخاب مناسبی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، می توانید تخم مرغ را جدا بزنید و بعد با سایر مواد ترکیب کنید، ولی آن را خیلی ریز نکنید.می توانید این خورش را در کنار برنج و یا با نان میل کنید.

طرز تهیه ترشه تره , این خورش خوشمزه از غذاهای گیلان است و برای افرادی که می خواهند غذاهای بدون گوشت مصرف کنند، انتخاب مناسبی است.


بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشه تره گیلانی خوشمزه


مواد لازم:

۱ کیلوگرم سبزیهای معطر
۱ پیمانه نعناع
۱/۲ پیمانه برنج
به میزان لازم آبلیمو
به میزان لازم روغن
۱/۲ بوته سیر
به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

۱- از ترکیبی از گشنیز، اسفناج، جعفری، تره، برگ چغندر، شوید و چند شاخه شنبلیله استفاده کنید. اگر دسترسی دارید، به جای نعناع از سبزی محلی خالواش هم می توانید استفاده کنید. سبزی ها را تمیز بشویید و خرد کنید.
۲- برنج را از قبل برای حدود ۱ ساعت خیس کنید.
۳- می توانید به جای آبلیمو از هر نوع ترشی دیگر مانند آب غوره، آب نارنج و یا آب انار استفاده کنید. همچنین می توانید برای ترش کردن غذا از چند عدد گوجه سبز استفاده کنید.
۴- سیر را خرد کنید.

سبزی های خرد شده را به همراه برنج خیس خورده در قابلمه ای بریزید، بر روی آن ها ۳ لیوان آب بریزید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه بپزند.وقتی سبزی ها پختند و آب آن ها کشیده شد، آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. برای لعاب دار شدن خورش می توانید ۱قاشق غذاخوری آرد برنج و یا گندم هم به مواد اضافه کنید.

در این میان، در ماهیتابه ای کمی روغن بریزید. سیر را به همراه زردچوبه در آن تفت دهید و بعد به همراه نمک و فلفل سیاه به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. آن را بچشید و در صورت نیاز آبلیمو و چاشنی بیشتری به آن اضافه کنید.در پایان تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و اجازه دهید تا پخته شوند. می توانید تخم مرغ را جدا بزنید و بعد با سایر مواد ترکیب کنید، ولی آن را خیلی ریز نکنید.می توانید این خورش را در کنار برنج و یا با نان میل کنید.

منبع:جدیدترینها

انتهای پیام/

آشنایی با طرز تهیه ترشه تره (خورشت محلی گیلان)

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.