وی با اشاره به اینکه برنامه هاي مهم و متنوعي براي توسعه متوازن راهداري و حمل و نقل جاده اي استان به ویژه در زمينه ارتقاء ايمني عبور و مرور و دستيابي به ايمني پايدار در دست اجرا است، افزود: این مهم نيازمند توجه مسئولان و تخصيص اعتبار لازم در حوزه راهداري است.
پناهنده با بیان اینکه حوزه راه و تأمین امنیت راهها یکی از اولویت هایی است که قطعا مورد نظر مدیریت شهرستان ها بوده و هست، یادآور شد: روسای شهرستان ها باید همه توان خود را بر ارتباط با مسئولان شهرستان و بهره گیری از ظرفیت های موجود قرار داده و با طرح ضرورت افزایش ایمنی برای کاربران جاده ای با بهره گیری از اعتبارات، به این امر مهم فائق آیند.
مدیرکل راهداری استان همدان در ادامه بر شناسایی مختصات راه ها و اولویت بندی نقاط ضعف در راه ها و ماشین آلات تأکید کرد و گفت: راه اندازی بانک اطلاعاتی به همین منظور امری ضروری است زیرا نخستین راهکار کاهش سوانح جاده ای شناخت و اولویت بندی در رفع مشکلات راه هاست
پناهنده همچنین به وقوع تصادفات در جاده ها اشاره و خاطرنشان کرد: تصادفات باید نسبت به وضعیت موجود تحلیل و کارشناسی شود و با توجه به اینکه موارد مشهود در امور راهداری کامل قابل مشاهده است، لازم است مدیران شهرستانی نسبت به اعلام مشکلات و ارائه راهکار برای رفع این مشکلات در جاده ها به مقامات شهرستان و استان پیشقدم باشند.
این مسئول ادامه داد: دغدغه یک راهدار باید اصلاح و ایجاد علائم ایمنی برای کاهش خطرات تردد جاده ای بوده و نواقص جاده ها از سوی روسای شهرستان ها به شکل بانک های اطلاعاتی ثبت، اعلام و برای اصلاح پیگیری شود.
پناهنده اذعان داشت: یک مدیر راهداری نباید از هیچ راهی غافل باشد و با رصد راه ها به شکل دائمی و مستمر نسبت به اصلاح موانع و مشکلات تلاش کند.
مدیرکل راهداری استان همدان بیان داشت: با توجه به اینکه انجام بهینه عملیات راهداری زمستانی با ماشین آلات مخصوص امکان پذیر است، حفظ و حراست از این وسایل و امکانات جانبی در بخش ماشین آلات نیز یکی از وظائف مهم است زیرا که تعمیر و تجهیز ماشین آلات مستلزم صرف هزینه های سنگین و وقت است.
انتهای پیام/ د