وی افزود: گاهی بسیاری از مشکلات زوجین را چند جلسه مشاوره حل کرده است، یعنی گاهی زوجین فقط به دلیل عدم آگاهی نسبت به یکسری مهارتهای ارتباطی، روابط و عشق خود را از دست میدهند، بنابراین مشاوره قبل از طلاق آنالیز دقیقی از دو طرف انجام میدهد و سعی بر آن دارد که بتواند با آموزش دقیق و تکنیکهای سازنده ارتباط را ترمیم کرده و دوباره شکل دهد.
اسلامی گفت: مدت دو سال طول کشید تا روال ارجاع پروندهها از دادگستری به مراکز مشاوره خانواده به صورت هدفمند اجرا شود و خوشبختانه در حال حاضر این اقدام در سطح خوبی انجام میگیرد.
وی افزود: پیرو توافق نامه بهزیستی با معاونت اجتماعی قوه قضاییه، سندی امضا شده است تا بهزیستی سامانهای را تعریف کند که از طریق آن بتوان از دفاتر خدمات الکترونیک نسبت به ارجاع پروندهها اقدام کرد.
اسلامی با اشاره به اینکه بهزیستی در این زمینه از تخصص همکاران خود که در مراکز مشاوره مورد تایید دادگستری فعالیت میکنند، استفاده میکند گفت: با راه اندازی " سامانه جامع طلاق" کار به صورت تخصصیتر بررسی میشود، ضمن اینکه از حجم کار دادگستری نیز کاسته شده و زحمت رفت و آمد مراجعین نیز کمتر خواهد شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: این سامانه آذرماه راه اندازی خواهد شد و تا پایان سال جاری شروع به کار میکند و هدف آن اساسا کاهش طلاق است، به طوریکه افراد میتوانند قبل از مراجعه به دادگستری نسبت به دریافت خدمات تخصصی مشاوره اقدام نمایند.
اسلامی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه خوشبختانه تعامل دستگاهها در استان مثال زدنی است، گفت: کرمان تنها استانی است که هیات رسیدگی حرفهای به تخلفات روان شناسان را دارا میباشد و متخلفین این حوزه به راحتی نمیتوانند طی مسیر کنند.
انتهای پیام/ح