سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میت لوف را چگونه در منزل تهیه کنیم ؟+ تصاویر

میت لوف یکی از غذاهای پرطرفدار با طرز تهیه ی آسون آمریکاییه که همون طور که از اسمش پیداس پایه اش از گوشت هست.

 به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این غذای راحت و خوشمزه معمولا داخل قالب های مستطیل شکل (loaf pan) داخل فر تهیه میشه همون قالب هایی که ما ازشون برای پخت کیک های مستطیلی یا نون تست استفاده میکنیم.

داخل میت لوف یا همون گوشت قالبی علاوه بر گوشت از انواع سبزیجات یا مواد غذایی دیگه هم میشه استفاده کرد اما ما در این مطلب طرز تهیه میت لوف ساده با یه سس خوش طعم رو بهتون آموزش میدیم.


بیشتربخوانید :چکدرمه غذای ترکمن ها+ طرز تهیه


مواد لازم برای تهیه میت لوف

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳/۴ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳/۴ پیمانه پودر نان یا پودر سوخاری
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱/۲ قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) در صورت تمایل
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر

  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحون خرد شده

طرز تهیه میت لوف:

1. در ابتدا پیاز رو رنده یا خرد کنین در صورتی که پیاز رو رنده کردین احتیاجی به گرفتن آبش نیست.

2. حالا مابقی مواد یعنی گوشت چرخ کرده، تخم مرغ خام، شیر، پودر سوخاری یا پودر نان، اورگانو (در صورت تمایل)، نمک و فلفل رو هم به پیاز اضافه کنین. دقت کنین تا برای تهیه میت لوف حتما از پودر سوخاری استفاده کنین که طعمش رو میپسندین چون در نهایت مزه پودر سوخاری داخل میت لوف کاملا احساس میشه.

3. حالا مواد رو با هم خوب ورز بدین تا کاملا یکنواخت بشن.

4. کف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه میت لوف رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.

5. برای تهیه سس کافیه کره و سیر رو با هم کمی تفت بدین تا بوی سیر بلند بشه ولی سرخ نشه.

6. حالا سس گوجه رو اضافه کنین و باز حدود یک دقیقه با هم تفتشون بدین.

7. حالا نوبت اضافه کردن ریحون خرد شده اس. ریحون رو بریزین و سس رو هم بزنین حالا سس آماده است.

8. در نهایت سس رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا گوشت خوب بپزه.

9. حالا میت لوف خوشمزه و راحتتون حاضره اون رو برش بزنین و نوش جون کنین پیشنهاد میکنم حتما پوره سیب زمینی رو همراه این گوشت قالب امتحان کنی.

منبع:وب سایت دو نفره
انتهای پیام/

طرز تهیه میت لوف (گوشت قالبی)

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.