علی مرتضی بیرنگ رئیس مرکز تعاملات بینالملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قائم مقام معاون علمی در امور بین الملل در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به برنامههای توسعه کسب و کار حوزه بینالملل در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: چند سالی است که برنامه توسعه کسب و کار بینالملل برای معرفی شرکتهای دانش بنیان در مجامع عمومی مطرح شده است.
رئیس مرکز تعاملات بینالملل معاونت علمی و فناوری با اشاره به عملکرد بخش بین الملل معاونت علمی و فناوری اظهار کرد: توسعه کسب و کار بینالملل از دو سال گذشته به وجود آمده است و شرکتهای دانش بنیان به منظور برگزاری نشستهای تجاری و فناوری و آشنایی با مدلهای جدید کسب و کار به کشورهای خارجی فرستاده میشوند.
وی با بیان اینکه حدود 2 ماه پیش تعدادی از شرکتهای دانش بنیان به شرق آفریقا سفر کردند گفت: 46 شرکت دانش بنیان با همراهی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرق آفریقا سفر کردند و در آن سفر 15 سند در حوزه های مختلف علم و فناوری به امضاء رسید.
بیرنگ درباره سفرهای بینالمللی شرکتهای دانش بنیان ادامه داد: این هفته هم 35 شرکت دانش بنیان به همراه یکی از معاونان برای برگزاری اجلاس سراسری به کشور قرقیزستان سفر کردند.
رئیس مرکز تعاملات بینالملل معاونت علمی و فناوری با اشاره به سفر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به آفریقا بیان کرد: نیمه دوم آذر ماه معاون علمی و فناوری به همراه تعدادی از شرکتهای دانش بنیان برای حضور در اجلاس سالانه علم و فناوری و به عنوان مهمان ویژه به کشور آفریقا میروند.
وی با اشاره به چگونگی حضور شرکتهای دانش بنیان در این سفر اظهار کرد: فراخوان این نشست تجاری از طریق کانالهای مختلف دانش بنیان و معاونت علمی و فناوری اعلام شده است و شرکتهای دانش بنیان در حوزههای مشخص شده میتوانند درخواست خود را ارائه کنند.
بیرنگ با اشاره به ویژگی شرکتهای دانش بنیان برای حضور در سفرهای بینالمللی گفت: شرکتی که برای حضور در مجامع بینالمللی انتخاب میشود باید آمادگی صادرات را داشته و آنقدر بزرگ شده باشد که بتواند برای حضور در این سفر اعلام آمادگی کند.
رئیس مرکز تعاملات بینالملل معاونت علمی و فناوری درباره چرایی حضور شرکتهای دانش بنیان در بازارهای آفریقایی اظهار کرد: کشورهای آفریقایی بستر مناسبی برای حضور شرکتهای دانش بنیان هستند و به دلیل آن که استانداردهایی آسانتر از کشورهای اروپایی دارند حضور در آنها و به دست گرفتن بازارشان بسیار آسان است.
وی درباره برنامههای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حضور شرکتها در کشورهای مختلف گفت: برای حضور شرکتهای دانش بنیان در کشورهای همسایه، آفریقایی و شرق آسیا برنامهریزیهای متعددی انجام گرفته است و به دنبال محقق کردن این برنامه ها و به دست گرفتن بازار فناوری هستیم.
انتهای پیام/