وی افزود: برای رفع مشکل موضوعات و راهکار هایی ارائه شد که تا ۱۵ روز آینده پس از تدوین یک برنامه جامع کاری موفق انجام می شود.
ولی پور مطلق با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه جهاد کشاورزی گفت:بخش کشاورزی نقش مؤثری در معیشت داشته و اعتبارات خوبی در استان داشته است.
دستیار ویژه وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرای طرح سیستم های نوین آبیاری افزود:خراسان جنوبی علی رغم اینکه ۲۹ امین استان در میزان سطح زیر کشت محصولات کشاورزی است، چهارمین استان از نظر سطح اجرای این طرح نیز است.
وی گفت:پروژه های زیادی در بخش های مختلف کشاورزی خراسان جنوبی در حال اجرا است که باید با کمک کشاورزان و مطالبه گری رسانه ها ادامه یابد.
ولی پورمطلق با اشاره به اعتبارات صندوق توسعه ملی افزود: در طول چند سال گذشته روند جذب اعتبارات در خراسان جنوبی رو به رشد بوده است.
دستیار ویژه وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال گذشته اعتبارات صندوق توسعه ملی تلفیق شده است،اظهار کرد: این اعتبارات در قالب اشتغال پایدار روستایی و عشایری و در قالب اشتغال فراگیر مطرح است.
وی با بیان اینکه مرحله اول تسهیلات اشتغال پایدار در سطح استانی به طور کامل جذب شده است، بیان کرد: مرحله دوم در سطح کشوری در مرحله ابلاغ است.
ولی پور مطلق با بیان اینکه عمده تسهیلات جذب شده در بخش کشاورزی بوده است، گفت: همچنین عمده این پرداختی ها در بخش صنایع تبدیلی، واحدهای دامی و زیربخش های بخش کشاورزی بوده است.
دستیار ویژه وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اعتبارات آبخیزداری افزود: اعتبارات ملی خراسان جنوبی سال گذشته بیش از هفت میلیارد تومان بود که دو میلیارد تومان تخصیص یافت.
وی گفت: سال جاری اعتبارات ملی خراسان جنوبی در حوزه آبخیزداری در مرحله اول به ۱۵ میلیارد تومان افزایش یافته و صد در صد تخصیص دارد.
ولی پورمطلق افزود: همچنین تفاهم نامه ای ۴۰ میلیارد تومانی بین سازمان جنگل ها و استانداری خراسان جنوبی بسته شد و در حال صدور موافقت نامه است.
دستیار ویژه وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تخصیص این اعتبارات نیازمند پیگیری مسئولان است، اظهار کرد: با تخصیص این ۵۶ میلیارد تومان، منابع مالی حوزه آبخیزداری نسبت به سال گذشته ۲۵ برابر افزایش می یابد.
انتهای پیام/غ