وی ادامه داد: سرمایه های یک کشور روی نیمکت های مدرسه است و باید این گروه را دریابیم و بر همین اساس مطالعات میدانی انجام دادیم و به مدرسه رسیدیم.
نمکی با اشاره به اینکه برای اجرای امور به آدم های ویترین نما نیاز نداریم، گفت: با تیمی همراه اولویت هایی را برای مقابله با آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار دادیم و برای اجرا مناطقی را به طور پایلوت تعریف کردیم.
معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: برای استمرار این طرح نیاید مبانی اولیه فراموش شود، اگر قرار باشد تکروی کنیم و مسیر عالمانه را به طرحی سیاست زده تبدیل کنیم، محکوم به فنا خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه جامعه محور بودن این طرح نیاید از دست مجموعه خارج و به دولت گره بخورد، اظهار کرد: باید پایش مستمر برای ارزیابی خطاها مورد توجه باشد و معتقدیم مدرسه جایگاه مهمی است و کارهای بزرگی در این مکان در پیش داریم.
نمکی بیان کرد: سال های قبل دانش آموزان را در برابر ۶ بیماری واگیردار ایمن کردیم و هزینه آن برای هرهر نفر پنج دلار بود اما امروز فقط یک دوره شیمی درمانی هزینه ای بیش از واکسیناسیون یک روستای بزرگ دارد.
وی ادامه داد: گرفتاری امروز ما با واکسیناسیون حل نمی شود و باید سبک زندگی عوض شود که این مهم در مدرسه انجام می شود و قصد داریم مدرسه را محلی برای اطعان تمامی آموزش و پیشگیری های ملی کنیم.
نگی تصریح کرد: قرار گذاشتیم ۱۰۰۰ زمین ورزش جدید در کنار مدارس کشور افتتاح شود تا دانش آموزان فرهنگ ورزش کردن را بیاموزند.
انتهای پیام/