وی با تأکید بر اینکه قطعا هدف تحریمها اقتصاد و تولید و رفاه مردم کشورمان است، تصریح کرد: هرچه بتوانیم به تولید و حل مسائل کشور کمک کرده و تحریمها را بی اثر کنیم، انجام خواهیم داد.
رئیس دانشگاه تهران افزود: سعی کردهایم اساتید مختلف حوزه اقتصاد و دیگر حوزههای مرتبط با رفع مشکلات کشور که در ۱۳ دانشگاه سطح یک حضور دارند را گرد هم بیاوریم و با همافزایی، چالشهای موجود در کشور و استعدادها و تواناییها و توانمندیهای ایران را بررسی کرده و میکوشیم آن را بیش از گذشته در اختیار مسئولان قرار دهیم.
نیلی احمدآبادی در باره برگزاری هشتمین کنگره بینالمللی انجمن ایرانشناسی اسپانیا گفت: برگزاری چنین کنگرهای نشان داده که تحریمها علیه ایران تأثیری ندارد و وقتی کشورهای خارجی در چنین کنگرهها و همایشهای بینالمللی حضور پیدا میکنند، یعنی اینکه تحریمها بی اثر بوده است.
وی تأکید کرد: با آنکه تحریمها تلاش کرده تا از ورود محققین و دانشمندان خارجی به جمهوری اسلامی ایران ممانعت به عمل آورد، اما حضور خارجیها در همایشها و کنفرانسهای مختلف نشان داده که تحریمها علیرغم فضای ایجاد شده رسانهای، در زمینه مبادلات علمی و دانشگاهی بی اثر بوده است، به طوری که در همایش دو هفته گذشته در جزیره کیش که دانشگاه تهران میزبان آن بود تعداد زیادی از محققین و دانشمندان اروپایی در آن حضور پیدا کردند.
رئیس دانشگاه تهران در باره ارتباط دانشگاه تهران با دانشگاههای اسپانیا افزود: ارتباط این دانشگاه با دانشگاههای اسپانیایی در قالب اعزام دانشجو و پذیرش آنها همواره برقرار بوده و روابط خوبی در این زمینه وجود دارد.
نیلی احمدآبادی به طرح ویژه اراسموس پلاس که بین دانشگاههای ایران و دانشگاههای اسپانیا در حال اجراست اشاره کرد و گفت: حضور تعداد زیادی از دانشمندان، دانشجویان و اساتید ایرانی در دانشگاههای اسپانیا به منظور تدریس و آموزش و همچنین حضور دانشجویان اسپانیایی در رشتههای مختلف دانشگاههای ایران نشان میدهد که روابط خوبی با این کشور در زمینه مبادلات علمی و دانشگاهی داریم و اسپانیا در زمره کشورهایی است که روابط مطلوب علمی با ایران دارد.
انتهای پیام/