وی ادامه داد: 90 میلیارد ریال اعتبار برای برگزاری اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) اختصاص یافته و تا کنون 45 میلیارد آن به همدان پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: شهرداری همدان گام های بلندی در برگزاری این اجلاس و همچنین رویداد همدان 2018 برداشته است و با این حال تاکنون هیچگونه اعتباری برای آن دریافت نکرده است.
عراقی خاطر نشان کر: شرکت های خصوصی تخصصی می توانند موجب توسعه و بیانگر اقتدار حوزه های مختلف باشند که حضور شرکت سیاحتی علیصدر و دهکده تفریحی گنجنامه در این اجلاس می تواند حوزه گردشگری استان را قوی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم در این جلسه گفت: همدان با سه عضو در اجلاس جهانی گردشگری 20 درصد از سهمیه اعضای ایرانی این اجلاس را سهیم است.
علی مالمیر افزود: با وجود افزایش نرخ ارز و وضعیت اقتصاد کشور 30 درصد افزایش گردشگران داخلی و 52 درصد افزایش گردشگران خارجی را از اماکن گردشگری همدان داشتیم که این نخستین تاثیرات این اجلاس و رویداد همدان 2018 را در توسعه گردشگری نشان می دهد.
وی انعکاس خبری این اجلاس را یکی از مهمترین دستاوردهای میزبانی از اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) برشمرد و بیان کرد: اطلاع رسانی و معرفی همدان مهمترین هدف از برگزاری چنین رویدادهایی هست که به بهترین شکل صورت گرفت.
مالمیر گفت: برخی از کشور ها تا 100 نماینده در اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO)عضو دارند که در این چهلمین نشست این اجلاس از هر کشور یک یا دو نماینده در همدان حضور می یابند.
گفنی است؛ در پایان این نشست از تمبر یادبود این اجلاس و همچنین پوستر جشنواره پاییزه همدان رونمایی شد.
انتهای پیام/ج