کریمی با اشاره به دستاوردهای اجلاس آیسسکو از تقویت دیپلماسی آموزشی طی سه سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست سازمانهای علمی و فرهنگی کشورهای اسلامی( آیسسکو) با حضور علی الهیار ترکمن معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش و غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور صبح امروز در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
در این مراسم کریمی با اشاره به اینکه سی و نهمین اجلاس آیسسکو برگزار شد، اظهار کرد: اجلاس عمومی سه سال یکبار و اجلاس اجرایی هرساله برای کشورهای اسلامی برگزار میشود.
ایجاد اتحادیه موسسات زبان عربی به غیر از عرب زبانان
وی ادامه داد: در اجلاس مجمع عمومی چندین سند از جمله عملکرد آیسسکو و بیان عملکرد مالی این سازمان مورد ارزیابی قرار گرفت و تغییراتی را در دستورالعمل داشتیم همچنین قرار شد اتحادیه موسسات آموزش زبان عربی به غیر از عرب زبانان تاسیس شد.
کریمی با اشاره به اینکه سند ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ به تایید شورای عمومی رسید، گفت: یکی از برنامههای آیسسکو تقویت دیپلماسی آموزشی بود که از اولویتهای اصلی طی سه سال آینده محسوب میشود.
وی با اشاره به اهداف آیسسکو اظهار کرد: علاوه بر دولت ها، موسسات غیر دولتی، نشریات، سمن ها و برای تقویت مسائل آموزشی مورد توجه قرار میگیرند.
تبادل استاد و دانشجو عامل اعتباربخشی دانشگاهها است
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور تصریح کرد: تبادل استاد و دانشجو از دیگر مواردی است که در این اجلاس مورد توجه قرار گرفت چرا که این موضوع عامل اعتباربخشی دانشگاهها محسوب میشود؛ همچنین تعامل و ارتباط بین کشورهای اسلامی افزایش می یابد و بستری فراهم میشود که دانشجو در کشور اسلامی دیگر ترم تحصیلی بگذراند و این واحدها در دانشگاه اصلی خودش پذیرفته شود.
فلسطین و قدس موضوع اصلی اجلاس مجمع عمومی
وی ادامه داد: موضوع اصلی اجلاس مجمع عمومی فلسطین و قدس شریف بود و امسال با توجه به انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس عنوان اجلاس قدس شریف است و نماینده فلسطین به عنوان ریاست سه ساله آیسسکو انتخاب شد.
کریمی با اشاره به ملاقات با روسای هیئتهای نمایندگی افغانستان، قطر، عراق، تاجیکستان صورت گرفت گفت: این گفتگوها حول مسائل مهارتی و آموزش های فنی و حرفه ای مورد توجه قرار گرفت.
وی به انتخاب پایتختهای محیط زیست و توسعه پایدار اشاره و اظهار کرد: طی سه سال آینده یک شهر به عنوان پایتخت محیط زیست انتخاب می شود و با هماهنگی محیط زیست به دنبال عملیاتی کردن استانداردهای مصوب زیست محیطی هستیم.
رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور افزود: هر کشور چندین شهر را انتخاب میکندو گزارشی در خصوص حفاظت از محیط زیست شامل حفاظت از تنوع زیستی، مدیریت پایدار خاک، مدیریت پسماند و آلودگی هوا ارائه میکند، همچنین برنامههای در نظر گرفته شده برای پایتخت محیط زیست شدن را هم مشخص میکند.
در اجلاس آیسسکو به موضوع فلسطین پرداخته شد
در ادامه الهیار ترکمن درباره این اجلاس بیان کرد: در این اجلاس به موضوع فلسطین پرداخته شد اما صرفا راهحلهای کلی را مورد توجه قرار ندادیم و پیشنهادهایی اجرایی و کاربردی داشتیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ موضوع بازیهای رایانه اهمیت بسیاری دارد، گفت: این بازی ها علاوه بر منافع مالی مقاصد تولید کنندگان را دنبال میکند که بر این اساس پیشنهاد شد بازیهای رایانه با داستانهای اسلامی با استفاده از ظرفیت کشور تهیه شود.
انتهای پیام/
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی با اشاره به توان شرکتهای کامپیوتری داخلی در ساخت باز های رایانه ای بیان کرد: تلاش میکنیم تا ارتباط بیشتری با بازارها داشته باشیم.
انتهای پیام/