وی افزود: در شش ماه امسال از ۳۸ مرکز جامع سلامت فارس بازدید انجام شد و عملکرد آنان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت.
همتی ادامه داد: در این بازدیده علاوه بر تجهیز وسایل آزمایشگاهی با توجه به نیاز آن مراکز تعداد پزشکان وکارشناسان مراکز جامع سلامت افزایش و خدمات به بیماران ارتقا یافت.
وی مهمترین خواسته اهالی مناطق مورد بازدید را نیاز تمام وقت به پزشک متخصص و تجهیز و استفاده از خدمات پاراکلنیکی مطرح کرد و افزود: بر حسب سیاستهای وزارت بهداشت مقرر شده به منظور رفع نیازهای بیماران، پزشکان در صورتی در دوره تخصصی جذب شوند که ابتدا در مناطق محروم و مورد نیاز ارائه خدمت داشته باشند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ارائه آماری از وضعیت مراکز و پایگاههای تامین کننده سلامت در این دانشگاه، تصریح کرد: در حوزه بهداشت ۱۱۸ پایگاه سلامت و ۲۹۰ مرکز جامع سلامت راهاندازی شده که ۹۸۶ مراقب سلامت در بخش دولتی و مراقب سلامت در بخش خصوصی، ۴۰۸ پزشک روستایی و یک هزار و ۱۲۶ پزشک خانواده در تمامی بخش خصوصی و غیر دولتی یا خیریهای ۹۰ کارشناس روانشناسی بالینی، ۷۰ کارشناس تغذیه و ۱۹۲ دندانپزشکدر این مراکز فعالیت دارند.
همتی اظهارکرد: هر مرکز جامع سلامت ۴ پایگاه را تحت پوشش دارد که هر یک از این ۴ پایگاه دارای کارشناسانی از تغذیه، سلامت، روانشناسی بالینی، بهداشت محیط، دهان و دندان، بهداشت حرفهای، ماما، واکسیناتور و ... هستند.
وی بیان کرد: با استقرار شبکه بهداشتی درمانی در شهرهای بزرگ و کوچک، روستاها و توجه ویژه به حاشیه شهرها، سلامت مردم به شکل ریشهای تامین میشود.
انتهای پیام/ر