وی افزود: از این تعداد متقاضی تاکنون به دلیل مشکلات مالی و نوسانات اقتصادی حاکم بر بازار ، هیچ کدام به مرحله اجرا و بهره برداری نرسیده اند.
وفایی بیان کرد: ظرفیت موافقت نامه های صادر شده برای ساخت نیروگاه های گازی در استان 136 مگاوات بوده که 37 مگاوات از این میزان ظرفیت دارای اعتبار قانونی است.
وی عنوان کرد: مابقی این ظرفیت به دلیل مراجعه نکردن سرمایه گذاران از اعتبار قانونی ساقط شده و پرونده های آن به حالت راکد درآمده است.
رئیس گروه بازار برق شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هزینه ریالی مورد نیاز برای تولید هر مگاوات واحد نیروگاهی از نیروگاه گازی مقیاس کوچک معادل یک میلیون دلار است و تولید هر مگاوات سبب اشتغالزایی پنج نفر به طور مستقیم خواهد شد.
وفایی افزود: نیروگاه های گازی که اکنون پرونده آن ها برای سرمایه گذاری بخش خصوصی درحال اجرایی شدن است در شهرستان های بویراحمد، دنا و گچساران احداث می شوند.
وی گفت: برق تولیدی این نیروگاه ها با انعقاد قرارداد خرید تضمینی با وزارت نیرو خریداری می شود و سرمایه گذار در زمینه فروش برق تولیدی مشکلی نخواهد داشت.
رئیس گروه بازار برق شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: هزینه ریالی احداث نیروگاه های گازی در کهگیلویه و بویراحمد نسبت به پارسال سه برابر شده است این درحالی است که نرخ خرید تولید انرژی از این نیروگاه ها هنوز تغییر نکرده است.
وفایی گفت: افزایش نیافتن قیمت خرید برق توسط وزارت نیرو متناسب با افزایش هزینه های احداث یکی دیگر از دغدغه های سرمایه گذاران و کم شدن انگیزه آنان برای احداث نیروگاه های گازی مقیاس کوچک در کهگیلویه و بویراحمد است.
وی با تاکید بر فراهم نمودن بستر های استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی، ابراز داشت: تولید انرژی با بهره گیری از منابع گازی برای نسل های آینده یک ضرورت انکارناپذیر است.
انتهای پیام/غ