احمد لطفی با اشاره به نقش اساسی مراکز نیکوکاری در کمک به نیازمندان گفت: راهاندازی مراکز نیکوکاری و واگذاری امور به مردم، نقش مهمی در سرعتبخشی کمک به نیازمندان دارد و خیران میتوانند کمکهای نقدی و غیرنقدی خود را در سریعترین زمان به دست خانوارهای نیازمند برسانند.
وی شناسایی فقرا و خیران و برقراری ارتباط بین این دو گروه را اصلیترین وظیفه مراکز نیکوکاری عنوان کرد و افزود: این مراکز نیکوکاری به شکل کاملا مستقل و مردمی، اما تحت نظارت کمیته امداد اداره میشوند.
لطفی با اشاره به فعالیت ۳۱ مرکز نیکوکاری فعال در سطح استان بوشهر گفت: این مراکز نیکوکاری در شش ماهه نخست سال جاری شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمکهای نقدی و کالایی مردمی و خیّران نیکوکار را جمع آوری و میان نیازمندان و محرومان محلات توزیع کردند.
وی افزود: یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کمکهای نقدی بوده و چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان دیگر به صورت کالا و خدمات جذب و بین نیازمندان توزیع شده است.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمکهای مردمی توسط این مراکز نیکوکاری جمع آوری و به محرومان پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری از استقلال مالی و اداری برخوردار هستند، گفت: این مراکز نیکوکاری با شناسایی نیازمندان محلات، آنها را تحت حمایت خود قرار میدهند و خدماتی در عرصههای مختلف، چون معیشت، مسکن، سرپناه، بهداشت و درمان، آموزش و برنامههای فرهنگی، تامین جهیزیه و برگزاری مراسم ازدواج، اشتغال و طرحهای کارآفرینی به آنها ارائه میدهند.
لطفی در پایان با بیان اینکه ۱۰ درصد جمعیت استان بوشهر تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، گفت: در حال حاضر بیش از ۳۳ هزار خانوار با جمعیتی بیش از ۷۰ هزار نفر از تمام خدمات کمیته امداد در طول سال بهره مند میشوند.
انتهای پیام/م