وی ادامه داد: برخی دانشگاهها این شیوهنامه را تدوین و به وزارت علوم ارسال کردهاند و به برخی از دانشگاهها هم مهلت دادهایم تا پس از ارسال شیوه نامه آن را کنترل کرده و عدم تعارض آن با خطوط قرمز و سیاستهای کلان وزارت علوم را بسنجیم تا در نهایت به سمت اجرایی کردن این شیوهنامه اقدام کنند.
معاون آموزشی وزارت علوم اضافه کرد: علت تفویض اختیار به دانشگاهها در اجرای آییننامه یکپارچه آموزشی، انعطاف قائل شدن برای آنهاست تا بتوانند در برخی امورات با اختیار لازم، رفتار کنند. بخشهایی از این نظامنامه را به دانشگاهها تفویض اختیار کردهایم که این تفویض اختیار به دانشگاههای سطح یک و2 بیشتر بوده است تا آنها بتوانند با سرعتی بیشتر اقدام کنند.
شریعتی نیاسر افزود: باید بدانیم دانشگاهها براساس چه ضوابطی مسائل آموزشی را اجرا میکنند، البته این امر صرفاً برای اطلاع وزارتخانه و عدم تعارض با خطوط قرمز مدنظرمان است، ضمن اینکه اگر به دانشگاهی در خصوص مسائل آموزشی هم اعتراض شد، بدانیم ضوابط آن دانشگاه چه مقدار با آییننامه یکپارچه آموزشی و شیوهنامه آن انطباق دارد.
وی گفت: اجرای کلیات نظام یکپارچه آموزشی برای وزارت علوم بسیار مهم است و صرفاً جزئیات آن باید توسط دانشگاهها نوشته و اجرا شود.
انتهای پیام/