سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پلو مرغ قالبی خوشمزه با ته دیگ سیب زمینی

در مطلب زیر طرز تهیه پلو مرغ قالبی با ته دیگ سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  پلو های مخلوط مخصوصا از نوع لایه ای و قالبی خیلی طرفدار دارند و چه از نظر شکل و شمایل و چه از نظر طعم مزه نظر اکثر افراد رو جلب میکنند.

در این مطلب قصد داریم  طرز تهیه یه پلو مرغ خوشمزه ی قالب و لایه ای را به شما  یاد بدهیم.


بیشتربخوانید :طرز تهیه سیب زمینی با سس پنیر چدار


مواد لازم

  • ۲ پیمانه برنج خام
  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ قاشق پیاز داغ
  • ۲ عدد سیب زمینی
  • ۲/۳ پیمانه کشمش پلویی
  • ۴۰ گرم کره
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم


مراحل تهیه

  1. برای تهیه این پلو مرغ خوشمزه ابتدا باید مرغ رو بپزیم پس پیاز داغ، نمک، فلفل، زرچوبه و مقدار کافی آب رو داخل قابلمه میریزیم و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا مرغ با حرارت ملایم بپزه.

2. وقتی مرغ تنگ آب شد و پخت شعله رو خاموش میکنیم.

3. حالا سیب زمینی ای که داریم رو نگینی خرد کرده و داخل روغن سرخ میکنیم به روغن کمی زرچوبه و نمک هم اضافه کنین تا سیب زمینی سرخ شده های خوشمزه تر و خوش رنگ تری داشته باشین.

4. وقتی مرغ کمی از حرارت افتاد ریش ریشش کنین و داخل آب غلیظ شده اش بریزین.

5. حالا به مرغ ۲۰ گرم کره و دو قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین و حدود ۵ دقیقه مواد رو با هم تفت بدین تا مرغ حسابی مزه بگیره.

6. در نهایت سیب زمینی سرخ کرده رو به مرغ اضافه کنین و مواد رو با هم مخلوط کنین حالا مایه پلو حاضره.

7. نوبت به چیدن پلو قالبیمون میرسه پس کف ماهیتابه به مقدار کافی روغن میریزیم و بعد یک عدد سیب زمینی خام که حلقه ای بریدیم رو کف قابلمه میچینیم بهتره روی سیب زمینی ها فقط کمی نمک بپاشین.

8. حالا ۱/۳ از کل برنجی که آبکش کردیم رو با ۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده مخلوط کرده روی سیب زمینی ها میچینیم.

9. بعد ۱/۳ برنج آبکش شده ی ساده رو روی برنج زعفرونی میریزیمو سطحشون رو صاف میکنیم.

10. حالا نوبت مایه مرغ و سیب زمینیه که روی برنج پخش میکنیم و بعد ۱/۳ نهایی برنج رو روی مرغ میریزیم و حدود ۱/۴ لیوان آب دور تا دور قابلمه میدیم و برنجمون رو برای مدت نیم ساعت تا سه ربع دم میذاریم.

11. در نهایت کشمش پلویی، ۲۰ گرم کره و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه با هم تفت میدیم تا کشمش ها نرم بشن در صورت تمایل میتونین کمی دارچین هم اضافه کنین.

12. حالا پلو مرغ قالبی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با کشمش تزیین کرده و سرو کنیم

 

منبع: وب سایت دو نفره

انتهای پیام/

پلو مرغ قالبی با ته دیگ سیب زمینی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.