به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سمبوسه سرکه و سیب کاراملی دسر خوشمزه ای است که می توانید با آن ها در روزهای آرام بخش پاییزی برای خودتان و حتی میهمانان تان سنگ تمام بگذارید.
بیشتربخوانید : رولت سبزیجات؛ پیشنهادی برای شام سبک
مواد مورد نیاز:
طرز تهیه
1. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2. داخل یک قابلمه کوچک سیب، شکر قهوه ای، سرکه، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.
3. اجازه دهید مواد بجوشد تا زمانی که سیب ها نرم شوند و شیره لعاب دار و تیره شود.
4. سپس نشاسته، نمک و وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
5. روی سطحی که کار می کنید کمی آرد بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید. با یک چاقوی تیز خمیرها را چهار قسمت کنید و لبه های خمیرها را تخم مرغی کنید.
6. ۱ قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر بریزید.
7. خمیر را به شکل مثلث تا کنید.
8. و کناره های خمیر را با چنگال شکل بدهید.
9. سمبوسه ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را تخم مرغ بمالید.
9. روی سمبوسه ها شکر خام بپاشید و با چاقو روی آن ها شکل ضربدر بزنید تا هنگام پخت بخار داخل آن خارج شود.
10. به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که روی سمبوسه ها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شده باشد.
11. سپس سمبوسه ها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو اجازه دهید سرد شوند.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/